Jogi nyilatkozat

A honlap eredeti szerkezete, külalakja, tartalma a MATTIP szellemi alkotása, jogi védelem alatt áll. A honlap tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény., a Büntető Törvénykönyv (2012.évi C. tv.), a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

A honlapon elhelyezett közlések elsősorban a tagság, illetve a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik a MATIP-ot. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.
A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A MATTIP fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a MATTIP-ot semmiféle felelősség nem terheli.
A holnapra mutató linkek elhelyezhetőek más online szolgáltatásokban. Ezzel, valamint a holnapon található anyagok felhasználásával kapcsolatban kérjük, hogy írjon az info@mattip.hu mail címre.

A MATTIP fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezését kérjük jelentse be az info@mattip címen. A megkeresésben a név és elektronikus elérhetőség mellett a felhasználás kívánt módozatát is szükséges feltüntetni.